fbpx
 • Personal Coaching

 • Training per persoon (hier is er een mogelijkheid dat je met 2 bent)

 • Wil je graag privé-training voor 1 persoon

 • 10 beurten personal coaching (max. met 2 pers.)

 • 10 beurten privé personal training

 • 22 beurten personal coaching (max. met 2 pers.)

 • 22 beurten privé personal coach

 • Mijn missie is om de mobiliteit en de kracht van het lichaam te verbeteren of naar een hoger niveau te brengen. Daardoor kan pijn en vermoeidheid afnemen. Daarnaast gaan de prestaties verbeteren en wordt de van je lichaam geoptimaliseerd.

  Of je nu een topsporter, competitieve of recreatieve sporter bent. Of je hebt de laatste jaren te weinig beweging gehad en je hebt het gevoel dat alles wat stram zit. Wij kunnen je hierbij helpen!!

 • Ik stel me graag voor!

  Ik ben zaakvoerder van Spa Différent samen met mijn echtgenote Annelies. Ik heb reeds 13 jaar ervaring als personal Powerplate coach, tevens ben ik 6 jaar actieve atletiektrainer en blijf me steeds bijscholen aan de Vlaamse Trainerschool. 

  Door mijn jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe ik ieder individu op een correcte manier moet begeleiden voor optimale resultaten en tevredenheid. 

  Titels als atletiektrainer:

  2 x Vlaamse titel

  10 x Belgische titel

  2 x Brons op EK masters 35+

  2 x Zilver op EK masters 35+